About Us
Siem Stinesen
Achtergrond: Industrieel product ontwerp
Eigenaar van: Soepelproducten
Lees meer.

Vanwege Siems onophoudelijke enthousiasme heeft hij een aanwakkerend effect op het hele Collectief. Siem is bij de gezamenlijke projecten vaak vanaf begin tot eind betrokken. Als ontwerper, maker of projectleider. Vanuit zijn ontwerpstudio “Soepel Producten” ontwerpt en ontwikkelt hij met Felix projecten binnen en buiten het Collectief.
Felix van de Veerdonk
Achtergrond: Industrieel product ontwerp
Eigenaar van: Soepelproducten
Lees meer.

Binnen het Collectief houdt Felix zich bezig met verschillende disciplines; van projectorganisatie tot houtbewerking, van technisch tekenen tot communicatie. Met zijn werktuigbouwkundige achtergrond, materiaalkennis en praktische instelling kan hij in korte tijd uiteenlopende projecten realiseren. Samen met Siem deelt hij een studio waar zij onder de naam “Soepel Producten” nieuwe producten ontwikkelen.
Jeroen Mens
Achtergrond: Werktuigbouwkunde
Eigenaar van: Soepel Technisch 3D
Lees meer.

Jeroen zorgt als technisch tekenaar voor de vertaalslag tussen ontwerp en eindproduct. Door zijn ervaring als tekenaar en werkvoorbereider verloopt de realisatie tijdens gezamenlijke projecten vele malen sneller. Tijdens projecten is hij voornamelijk te vinden op kantoor, maar ook op de werkvloer komen zijn vaardigheden van pas.
Max van de Veerdonk
Achtergrond: Werktuigbouwkunde, Product design
Lees meer.

Met zijn achtergrond in Werktuigbouwkunde en Product Design legt Max als vormgever de verbinding tussen kunst en techniek. Zijn drijfveer is het omzetten van een materiaal naar een eindproduct dat verrast, intrigeert of emotioneert. Binnen het Collectief is Max een creatieve probleemoplosser en is hij altijd opzoek naar een vindingrijke (om)weg.
Mees Helldörfer
Achtergrond: Constructiebankwerk
Lees meer.

Doordat Mees al ruim tien jaar ervaring heeft met metaalbewerking heeft hij veel kennis op het gebied van de mogelijkheden van staal. Zijn praktijkgerichte kennis en nuchtere kijk komen binnen het Collectief niet alleen bij metaalbewerking van pas. Hij vervult tijdens de realisatie van projecten een onmisbare rol.
Joep van den Broeke
Achtergrond: Industrieel product ontwerp
Eigenaar van: Keerpunt Producten
Lees meer.

Joep is een industrieel product ontwerper met duurzaamheid en circulariteit als kernwaarden. Binnen het collectief is hij zowel achter de tekentafel als in de werkplaats te vinden. Door zijn materiaalkennis en houtbewerkingsvaardigheden weet Joep hoe een product of object slim ontworpen kan worden.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.